
Moffig skagenmacka
En klassiker i lyxig tappning! Den här generösa skagenmackan bjuder på handskalade räkor i krämig räkost- och crème fraiche-röra, frisk citron och dill – allt serverat i en mjuk baguette med krispig sallad. Perfekt för lata sommarluncher eller när du vill unna dig något riktigt gott.
Ingredienser
2 portioner
Skalade räkor
250
g
Creme fraiche
2
msk
Citronsaft
0.5
msk
Kavli RäkOst
1
dl
Dill, hackad
2
msk
Cayennpeppar
1
krm
Salt
1
tsk
Isbergssallad, strimlad
2
näve
Baguette
1
st
Gör så här:
- Blanda ihop räkorna med crème fraiche, citronsaft, räkost och hackad dill.
- Smaka av med cayennpeppar och salt.
- Dela bagetten på hälften och lägg i sallad och skagenröra och toppa med dillkvistar.