Cheddar Chili Burger
Ingredienser
4 portioner
Gul lök
3
st
Rödvinsvinäger
1
tsk
Socker
1
tsk
Salt
0.5
tsk
Högrevsburgare
4
st
Hamburgerbröd
4
st
Kavli Hamburgerdressing orignal
100
g
Salladsblad
4
st
Burger Cheese Chili
80
g
Gör så här:
- Skala och skiva löken tunt.
- Stek löken i olja på medelvärme tills den är brun. Rör då och då.
- Tillsätt socker och rödvinsvinäger, stek ytterligare 2 min under omrörning. Smaka av med salt.
- Stek eller grilla burgarna 2-3 minuter per sida eller tills hamburgarna har 52 grader i innertemperatur.
- Stek brödet i lite olja efter hamburgarna steks klart. Det är bra att burgarna villar någon minut efter stekning.
- Montera hamburgarna med Kavli Original dressing i botten, lägg på salladsblad, burgare och toppa den med stektlök och mycket Burger Cheese Cheddar Chili.