
Svamptoast med Burger Cheese Cheddar Chili
Ingredienser
4 portioner
Skogschampinjoner
600
g
Gul lök
0.5
st
Vitlök
1
klyfta
Smör
100
g
Oregano
2
tsk
Timjan
2
tsk
Salt
3
tsk
Svartpeppar
2
tsk
Surdegsbröd
4
skivor
Burger Cheese Cheddar Chili
80
g
Gör så här
- Rensa och skär svampen i bitar av ungefär samma storlek.
- Hacka gul lök och vitlök fint.
- Lägg svampen i en varm stekpanna utan fett och låt den vätska av sig på ganska hög värme. När vätskan från svampen är borta, lägg i smör och gul lök i stekpannan. Sänk värmen till medelvärme.
- Stek svampen och löken i 3–4 minuter och tillsätt vitlök, timjan och oregano efter smak. Salta och peppra.
- Låt svampen steka klart; den får gärna brynas men inte brännas.
- Stek surdegsbrödet gyllenbrunt i rikligt med smör.
- Lägg en härlig mängd med svamp på brödet och ringla över en riklig mängd med Burger Cheese Cheddar Chili.