Tonfiskröra i salladsblad

15 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

20 portioner
Tonfisk i vatten
200 g
Majonnäs
1 dl
Kapris
3 msk
Soltorkade tomater, hackade
4 st
Endiv- eller gemsalladsblad
20 st
Svartpeppar
efter tycke .
Cocktailkaprisbär
20 st

Gör så här:

  1. Häll bort vattnet från tonfisken.
  2. Lägg i en skål och mosa ihop med majonnäs, kapris och soltorkade tomater.
  3. Bryt salladsbladen och fördela tonfiskröran i munsbitar.
  4. Avsluta med nymalen svartpeppar från kvarn och servera med kaprisbär.

Tips! Lika gott med en bit gott bröd och blandad sallad!

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.