Krämig pasta med italienska smaker

Receptet är framtaget av Karin Walker #chiliconkarin

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Pasta
4 påse
Grädde
3 dl
Di Mozzarella Tomat & Basilika
1.5 dl
Soltorkade tomater
11 st
Vitlökssalami
100 g
Kronärtskockor, marinerade
290 g
Basilika
1 kruka
Svartpeppar
1 nypa

Gör så här:

  1. Koka pastan.
  2. Vispa ihop grädde och di Mozzarella Tomat & Basilika i en kastrull på svag värme.
  3. Hacka de soltorkade tomaterna (spara lite till garnering) och dela salamin i bitar.
  4. Lägg det tillsammans med kronärtskockorna i ostsåsen och låt sjuda.
  5. När pastan är kokt häll av vattnet, skölj hastigt, lägg pastan i en form och rör ned 1 msk olja från tomaterna.
  6. Fördela såsen över pastan, garnera med resten av de soltorkade tomaterna, basilika och nymalen svartpeppar.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.