Krämig pastasallad med medelhavssmaker

Snabblagad och uppskattat rätt som är perfekt att servera till lunch eller som tillbehör på buffé.

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Olivolja
1 msk
Balsamvinäger
1 msk
Salt och peppar
efter tycke och smak .
Stora vita bönor
1 paket
Pasta
200 g
Vegansk Majonnäs
1.5 dl
Vitvinsvinäger
1 msk
Oregano
1 tsk
Kronärtskocka, inlagd
150 g
Grillad paprika, burk
150 g
Rödlök
1 st
Basilika
0.5 kruka
Spenat, färsk
1 påse

Gör så här:

  1. Rör ihop olja och vinäger i en liten skål. Salta och peppra och lägg bönorna i marinaden.
  2. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen och låt den svalna något.
  3. Rör ihop majonnäs, vitvinsvinäger, oregano och lite peppar i en bunke. Blanda i pastan.
  4. Grovhacka kronärtskocka och grillad paprika, och vänd ner i pastasalladen.
  5. Vänd även i strimlad rödlök, basilika och spenat.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.