Laxpasta

Pasta di mare á la Kavli style! Ibland är tiden knapp och hungern stor. Under tiden pastan kokar gör du denna vardagslyxiga laxsås. Allt klart på 9 minuter.

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Valfri pasta
4 påse
Gul lök
1 st
Kallrökt lax
250 g
Färsk bladspenat
70 g
Räk- och KräftOst
275 g
Mjölk
1.5 dl
Dill
1 kruka
Salt och Svartpeppar
efter tycke och smak .

Gör så här:

  1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningarna.
  2. Strimla lök och lax.
  3. Hetta upp en stekpanna och stek löken, addera lax, bladspenat och Kavli Räk- och KräftOst.
  4. Späd med mjölk ock smaksätt med dill.
  5. Smaka av med svartpeppar och lite salt.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.