Potatissallad

30 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

4 portioner
Kokt kall färskpotatis
1 kg
Sockerärtor
150 g
Salladslök
3 st
Fänkål
1 st
Äkta Majonnäs
1 dl
Citron
1 st
Pepparot, finriven
3 msk
Salt och svartpeppar
efter tycke och smak .
Färska örter
1.5 dl

Gör så här:

  1. Dela potatisen. Strimla sockerärter och salladslök. Skiva fänkålen tunt, använd gärna mandolin.
  2. Blanda majonnäs med citronskal (endast det gula), citronsaft och pepparrot. Smaka av med salt och peppar.
  3. Blanda potatisen med dressingen och vänd varsamt ner grönsaker och örter.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.