Krämig risonisallad med rödbetor

Färdigkokta rödbetor är en höjdare när man vill göra en färgglad och piffig sallad. Här får betorna sällskap av krämig risoni, ruccola och stekt bröd med lite nötaktig smak. Mums!

10 minuter
Svårighetsgrad: Lätt
Skriv ut

Ingredienser

2 portioner

Risonisallad

Risoni
2 dl
MildOst
170 g
Rödbetor, färdigkokta
500 g
Ruccola
65 g
Rågbröd
2 skivor
Olivolja
2 msk

Dressing

Balsamvinäger
1 msk
Olivolja
2 msk
Salt och peppar
efter tycke och smak .

Gör så här:

  1. Koka risonin enligt anvisningar på paketet.
  2. Rör ihop dressingen och blanda ner den i risonin.
  3. Därefter rör ner mjukosten.
  4. Dela rödbetorna i klyftor och blanda i risonin.
  5. Dela brödet i småbitar och stek i oljan.
  6. Toppa salladen med brödbitar och ruccola.

Dela recept

Sekretessöversikt

Denna webbplats använder cookies så att vi kan ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Cookieinformation lagras i din webbläsare och utför funktioner som att känna igen dig när du återvänder till vår webbplats och hjälper vårt team att förstå vilka delar av webbplatsen som du tycker är mest intressanta och användbara.